• Beschrijving

De snelste Powerball op aarde  

De Diablo Light S 450Hz! Door zijn 15% kleinere afmeting past deze Powerball ook perfect in je hand als je meer dan 21000 (!!) toeren maakt. Je leest het goed: meer dan 21.000 toeren is geen enkel probleem voor deze krachtpatser.

Alsof je een ferrari motor in de palm van je hand hebt die alle kanten op wil springen als je hem maar even de kans geeft. Deze bal is een powermonster. Als je de Diablo echter onder controle weet te houden ontdek je hoe fantastisch goed de extra zware kern gecentreerd is in de lichte gold-plated behuizing. De kwaliteit en het vakmanschap voel je meteen.
Deze bal is dan ook letterlijk het beste van het beste voor iedereen die de Powerball gebruikt in zijn trainingsschema en voor wie aan het revalideren is. Dit vanwege de buitengewone krachten die mogelijk zijn en omdat deze bal zo ontzettend soepel draait en gemakkelijk op een constant toerental te houden is. De Diablo is echt het kroonjuweel in de powerball range en een product van jarenlange ontwikkeling en de laatste mogelijkheden wat super- lichte en sterke materialen betreft. Bovendien worden ze per stuk met de hand in elkaar gezet en individueel getest voordat ze de fabriek verlaten.
De Diablo wordt geleverd in een prachtige transparante bol waar je hem in kunt bewaren. Deze behuizing zorgt er ook voor dat er tijdens het transport niets mee kan gebeuren. Natuurlijk zit de nieuwste generatie speedcounter al voorgeinstalleerd.
Komt inclusief Nederlandse papieren handleiding en een Engelstalige handleiding mini-dvd, een transparante 'opberg en bewaar sphere' en twee startkoordjes.

Op onderstaand filmpje ligt de powerball diablo light op de testbank

Diablo gold Nsd powerball