bladestar
  • Beschrijving

Helikopter van wowWee.

WowWee, de gekende (speelgoed)robot-fabrikant komt met een nieuw speeltje op de markt: Flytech Bladestar, een zeer kleine bestuurbare/autonome helikopter.

De Flytech Bladestar is een revolutionaire vliegmachine voor in huis, en verandert Helikopter vluchten, zoals wij ze kennen. De exclusieve Autopiloot Modus met sensornavigatie, maakt het mogelijk voor de Bladestar om te glijden door de lucht, plafonds te vermijden en weg te vliegen van allerlei obstakels. Je kunt dus zelfs je handen gebruiken om hem te sturen.
Je kunt natuurlijk ook volledige controle nemen over de Bladestar door de 3-kanaals digitale afstandsbediening te gebruiken.

Laat twee Bladestars met elkaar strijden door de "Dogfight" op de afstandsbediening te zetten en druk op "Fire" om je tegenstander neer te halen.

Hij is gemaakt van lichte en flexibele materialen en is ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Wanneer hij snelheid begint te verliezen kun je hem heel simpel even op de afstandsbediening opladen, totdat hij klaar is voor zijn volgende vlucht.
Flytech Bladestar
Remote controller:

* 3 Kanaals Digitaal IR Proportioneel
* hoogte / kracht
* voorwaarts / achterwaarts
* links / rechts
Technical specifications

* vleugelbreedte 30cm
* Laadt op middels afstandsbediening
* Vliegtijd: ongeveer 5 minuten
* Oplaadtijd: ongeveer 20 minuten
Inclusief "Dogfight" accesoire, heeft 6x AA batterijen nodig (niet inclusief) en om de "Dogfight" modus te kunnen gebruiken heb je twee exemplaren nodig.

 

Bladestar flytech