Tekentablet voor kids

Bestel
  • Beschrijving

Grafisch Tablet voor tekenen voor kinderen + zwarte stylus

WERKWIJZE - a Tablet scherm met een schermdiameter van 8,5 "produceert een beeld als gevolg van de druk. Elke aanraking (het hoeft geen stylus te zijn - het scherm reageert zelfs op de vingernagel!) Zorgt ervoor dat het scherm een afbeelding / opschrift maakt - alles wat je maakt op Het bovenste deel heeft een handvat waarmee u de stylus gemakkelijk kunt opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u verdwaalt.
VEILIG - de Tablet is stofvrij en onschadelijk voor de ogen! Het zendt geen straling uit en is volkomen veilig in gebruik . Het is licht en ultradun - we kunnen het gemakkelijk verbergen in een rugzak, tas of koffer.
SCHERMVERGRENDELINGSFUNCTIE - er is een schuifregelaar eronder waarmee u de inhoud op het scherm kunt beveiligen. Dit beschermt belangrijke aantekeningen, bijvoorbeeld tegen school of werk, tegen onbedoeld wissen . De Tablet heeft ook een gat waar je een riem aan kunt bevestigen.
MILIEUBESCHERMING - het gebruik van de Tablet draagt ook grotendeels bij aan de bescherming van het milieu. U hoeft niet constant schrijf- / tekenaccessoires te kopen - u heeft alleen een Tablet . Werk je op kantoor, ben je student? Vervang traditionele noten door een Tablet ! Houdt uw kind van tekenen? Laat hem plezier beleven aan het verhaal! Het product maakt meervoudig gebruik mogelijk.
SPECIFICATIE - kleur: zwart leeftijd: 3+ voeding: CR 2025 batterij (meegeleverd) schermdiagonaal: 8,5 "afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 14,6 / 0,6 / 22,7 cm set gewicht: 100 g gewicht met verpakking: 135 g.

Eigenschappen:

zwarte kleur
leeftijd: 3+
voeding: CR 2025 batterij (meegeleverd)
schermdiagonaal: 8,5 "
afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 14,6 / 0,6 / 22,7 cm
gewicht ingesteld: 100g
gewicht met verpakking: 135g
INBEGREPEN

Tablet
afschrijver Stylus pen