Digitaal springtouw met teller

  • Beschrijving

Digitaal springen zonder touw  

Ligt er ook een ongebruikt springtouw bij jou thuis omdat je hem niet binnen kunt gebruiken? Dan hebben wij nu de oplossing voor je! Met dit draadloze springtouw kan je altijd en overal aan de slag. Dus geen zorgen meer om vazen, servies of andere breekbare spullen die in de buurt staan.

Touwtje springen kan je voor de lol doen, maar het is ook nog eens één van de beste manieren om vet te verbranden. Met dit springtouw kan je daarom niet alleen zien hoe vaak je hebt gesprongen, maar kan je ook zien hoe veel calorieën je hebt verbrandt. Voor de mensen die toch liever een touw in de rondte zwaaien wordt er bij deze gadget een touw geleverd die te bevestigen is aan de handvatten.

Met dit draadloze springtouw hoef je niet bang te zijn dat je breekbare spullen omver gooit tijdens het springen. Om op een verantwoorde manier vet te verbranden zit er ook nog eens een teller op die niet alleen het aantal sprongen telt, maar ook de calorieën die verbrand zijn. Er zit ook een touw bij die je kunt bevestigen aan de uiteinden, zodat je ook met touw kunt springen.

- Touwtje springen zonder touw
- Digitale teller met: calorieënteller, sprongenteller en snelheidsmeter
- Inclusief extra touw

Eigenschappen:
Touwtje springen zonder touw

Makkelijk mee te nemen

Digitale teller met: calorieënteller, sprongenteller en snelheidsmeter

Inclusief extra touw

Kleuren touw: blauw of roze

Afmetingen handvatten: 17 x 3 cm

Materiaal: plastic

Gewicht: 200 gram