• Beschrijving

Ugears combine puzzel

Ugears zijn unieke mechanische 3-d puzzels die gemaakt zijn van kwaliteits multiplex.

De modellen zijn uitgerust met alles dat nodig is om ze in elkaar te zetten, waardoor er geen behoefte aan lijm of gereedschap is. Vanwege het precieze design en de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen de onderdelen makkelijk geassembleerd worden. De methode die het mogelijk maakt om de modellen in elkaar te zetten zonder lijm of gereedschap is gepatenteerd.

Maaidorser:

Op de landerijen behandelen de boeren zorgvuldig elke vierkante meter van hun grond om er de maximale winst uit te halen.
Dat is op grote bedrijven niet te doen zonder een maaidorser. De combine van UGEARS is een model dat een verscheidenheid van de mechanische functies laat zien. Tijdens het rijden zal de haspel van de oogstmachine beginnen te draaien zoals in de werkelijke machine. De combine werkt op een rubber motor die op spanning wordt gezet door het model achteruit te rollen. Het model beschikt over een ingebouwde geheime doos. Die wordt geopend met een hendel die zich links van de cabine bevindt. Aan de andere kant van de cabine is een hefboom die de oogstmachine stopt of in beweging zet.

Het model kan zonder lijm gemonteerd worden.
Aantal onderdelen: 154
Afmeting: 274 x 165 x 133 mm
Verpakking: 37 x 17 x 3 cm

Zie de officiële ugears website

Ugears Maaidorser bouwpakket puzzel

Bestel